Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajt sto su Zapad pervo odvojili pa priznali Kosovo od srbije nego sada Kosovo Zapadu kao mamac da umanju ruski uticaj u srbiji a sa Kosovo Zapad i santazira srbiju sve je ovo Politika
Mito i korupcija na najvisem nivo
Ma kakvi Rafali u Srbiju, pa bolje da ih isporuce odmah Moskvi. Sto se tice tvrdnje, Njemci su jedni od predlagaca prijema Kosova. I zadnje, parlamentarna skupstina VE, pa tu su vec sve zemlje glasale, samo su glasali delegati, a sad ce glasati ministri!
Izgleda da Kosovo mora pod hitno kupiti 12 ili više aviona.
Kad vidim koliko milijardi će te iste zapadne zemlje uložiti u Srbiju narednih godina ništa nije čudno ! U roku od naredne tri godine vrijednost investicija bi mogla dostići 23 milijardi € !
Pčinešu...
Oj hljebe. Koliko Rafala Srbija mora kupiti da bi po Bosne dobili?