Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo se borjilji za \"Kosovo Rjepubljik\" , a ne za \"Kosovska Mitrovljica Rjepubljik\".... Valjda na ovom svljetu postoji pravnja drzava i neko drzljavno pravo. Situljacija u Kosovu je unutaljno pitanje Kosova, i tu nema ko drugi da se mljesa.....pa tako niti neki EULJEX, pa niti neki Ban Ki-moonji.....
Ko je u mozgu rob on je rob. To si skroz upravu. Mi Bosnjaci smo slabi. NAPRIJED SIPTARI; SAMO NAAAAPRIJED!!!!!!! Cetnici su svoje odsviralu, mater im bolesnu..
Svaka cast slobodarskom narodu Kosova. Oni zasluzuju da budu slobodni. Oni su skocili na prvi sumnjiv potez kojim se ugrozava cjelovitost Republike Kosova. A mi Bosnjaci smo gledali skrstenih ruku kako Alija i Silajdzic kasape drzavu na raznim pregovgorima sa cetncima. Nikada niko im se nije suprotstavio, osim casnih veoma rijetkih izuzetaka. A danas poslije 15 godina dodje jedan usljivi cetnicki agent Tihic i sahranjuje drzavu, a mi ni prstom da maknemo. Ko je u mozgu rob ostaje rob. Slobodu ti niko ne moze pokloniti kada ti ne treba, kada ti je mozak robovski. A slobodsnog covjeka niko ne moze zadrzati u ropstvu. Zivio hrabri slobodarski narod Kosova.
STO SADA PROTESTUJU KADA SU IH SAMI ZVALI KAO I NATO .PA SADA VIDE DA OD DRZAVE KOSOVO NEMA NISTA HAHAHAHAH.
ovi srbi nisu normalni opet prave sranja... ccccc
šiptarske pičke