Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarit zenu je stvarno nisko. Momci ako hocete da povalite bar priblizno onoliko koliko sam ja povalio, morate se nauciti ponasati dzentlmenski :)
e pa vuce \"sveznalico\" prevari se ti opet,ti ozenjen 10 a ja udata 12 godina ,znaci 2 god vise od tebe i sve jos uvijek funkcionise.Mali savijet;prvo ispeci pa reci sto znaci kad ne znas ne pricaj bezveze !!!!!!!!!!
koje se samo da ti odgovorim zana opet si pogrijesila.sretno sam ozenjen vec deset godina.i ja svoju suprugu cjenim i postujem i hvala dragom bogu da je BOSANKA . ako bogda IMPERIJA CE SE OPET VRATITI. a ti kad navrsis cenera sa francekom , ma sta ja pricam kakav cener za deset godina neces se ni sjecat francuza. ps.uvazavam i cjenim sve zene ,majke i sestre.a fukse daleko im lipa kuca od moje.
mozete vi pricati sta hocete,znam ja o cemu pricam,sve sto vi znate su sake a to mozemo vidjeti iz komentara muske populacije ovde,a prije bi se reklo da ste vi isfrustrirani jer stalno se nesto namecete nekom glupom pricom o \"aferim\" kitama,povaljivanju(vuk,bitanga,on), a sigurna sam da ste samci.nemam ja sta sa vama raspravljati,nasla sam nekoga ko\' nije bosanac i ko\' mi potpuno cdgovara u \"svakom \" smislu,svidjalo se to vama ili ne tako je.u zivotu postoji gore od goreg ali i bolje od boljeg !!!!!!!!!!!
E cuj udala se za Francuza? Zemlja cija se armija preda prije nego protivnicka strana ima vremena da repetira puske hahahahaha!
pa vidi se da si ti isfrustrirana i da nemas logike sekunde. zivim vec 15 godina na zapadu i prosao sam mnoge drzave u kojima sam i boravio duze vrijeme. bosance posebno vole: njemice, austrijanke, holandanke i sve trebe iz bivse juge (posebno hrvatice :). pa cak se i crnkinje upuste s bosancima, dakle mozemo i crncima parirati :) . bosanac ima humor a ima i aferim cunu... zna nasmijati curu a zna je i oduseviti a zna je i povaliti kako treba a necemo se lagati da je to nebitno.... zena u zivotu moze s muskarcom imati jedno nezaboravno vrijeme ili biti s njim 30 godina u braku... bosanci su vise za ovo prvo :) dakle ne znam s kakvim si ti sljamom bila da tvrdis suprotno i jesi li uopste s bosancem bila ili je to bio neki drugi sto ti je smrdio :)
e jeste kreteni majko mila
a za ZANU.posto mi \"bosanci \"smrdimo nevaljamo gadimo ti se nismo dobri u \"onim stvarima\" nepismeni itd.ta tebi cika vuk kaze nesto.JESILLL MALLLAA LJUBILA DO SADAAAAA.JESIII JESIII (FRANCUZA) AL BOSANCAAAAAAA NNIIIIIIIISSSSIIIIIIII.
za bitangu.pustije jarane mani svadje ona i frogi su kulturni.mi smo zvjeri.vuce vuce sto imas tako velike zube.
tooooo ajmo neema prestajanja.... bas ste sladki, mozda bih se trebali naci hehehe
jao komentara, stid me sto postojim
HA HA TO TI KAO CITAS , A VJEROVATNO JE ZADNJE STO SI PROCITALA U ZIVOTU NEKA BOJANKA IZ OSNOVNE, LAFO PRIVUK\'O TE RESPEKT I KULTURA TOG DEBILA FRANCUZA , PA TO JE JADNO, SIGURNO JE KULTURAN ZATO STO MU JE CUNA MLOHAVA PA MISLI DA CE TO SARMOM NADOKNADITI, ALI TI CES SE KAD TAD ZAPITATI STO CE MI KULTURA I PAZNJA KAD NEMAM DOBRE KITE . POSTOJI NADA ZA TEBE U BOSNI UVJEK IMA CVRSTIH OSUNECENIH CUNA. SAMOPOSLUZIVANJE DOZVOLJENO.
hhahahahahahahahaha ja bitange kretena,procitaj koju knjigu mozda se i naucis izrazavati pravilno,bitango,a ono sta me je privuklo mom muzu je kultura i respekt prema zenama,nesto sto ti da zivis jos 100 godina neces ni imati ni nauciti, pa nisi djaba bitanga.
@ZANA TO TI LAZES SEBE A NAJGORE JE LAGAT SEBE, MOZDA TE JE PRIVUKAO TAJ FRANCUSKI PARFEM (JEDINO JE TO STO I VALJA KOD FRANCUZA) ALI SAMA ZNAS OD KOGA GA NAJBOLJE MOZES PRIMIT OD BOSANACA , JER KAD BOSNJO ZABIJA TO SE NE ZABORAVLJA. A TO U VEZI KUPANJA I HIGIJENE PODJI PRVO OD SEBE , SIGURNO SE GADIS I TOM FRANCUZU KAD SE \"USMRDIS\" OD CEVAPA I LUKA !!!
@bytanga;pa fakat si bitanga,samo si se prevario \"ne dolazim na odmor\"zivim u BIH pederu primitivni a sa bosnjom ne bih mogla ni biti jer se za to trebate prvo oprati i koristiti parfem,jer vam i trag smrdi!!!!!!!