Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi jel vi zaboravljate sta je ova mala zemlja uradili BiH i Dubrovniku??Kako smo mi glup narod , samo jer se Crna Gora odvojila od Srbije spremni smo i dupe da im lizemo...Nisu oni to uradili da bi se odrekli svojih zlocina vec iz cisto ekonomskih razloga...Pa oni crnogorski svecenici su sto puta gori od onih iz Srbije, prosto mi se smucilo kada sam ih slusao...A da ne govorim o srpskim zastavama u Herceg Novom i Budvi..:Fuj...
Pametan covjek Vidi dace se pogana srbija raspasti ste ce sa njima kad oni zive samo za sebe Jos malo sada ce krenuti i Vojvodina i ostace im samo ratni zlocinci da ih jeb..u u glup mozak
nebi me cudilo da za jedno 2-3 sledece generacije srpska stranka sa svojom srpskom pravoslavnom crkvom i njihovim pristalicama pocnu da odvajaju srpski dio CG-e od crnogorske CG-e i da je nazovu srpska gora ili tako nesto. uradili su to u HR, BiH pa zasto ne i u CG.
Smrdija je ocekivala da i dalje budete njihove sluge i da ne perete svoje krvave ruke koje ste uprljali zbog njih i vaseg slijepog oka koje je napokon progledalo i shvatilo sa kakvom gamadi ste imali posla.Mrkogorci to je jedini nacin koji im je ostao inace da su 90 -te imali bi i vi balvan revoluciju ali sada znaju da bi ti njihovi sludjeni i ostavljeni izvan granica sanjane Velike Smrdije im jos jedino mogu koristititi za manipulacije na sopstvenu stetu iako su za to krivi Beograsko Smrdijansko genocidno fasisticko bolesno drustvo na celu sa SANu i Srpskom Pravoslavnom Fasistickom Crkvom i domacim slugama i petokolonasima koji ce zavrsiti na kraju u toj septickoj Smrdiji .
GOVNO IZDAJNICKO