Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošla su vremena srBskih laži i podmetanja, samo kukaš i pristaješ na sve a fol ne može te niko pritiskati 😂😂😂šta ti je srbo, jak na riječima a mu da nigdje 😂😂😂😎
Ovako on za medije. A onda udje u salu za sastanke i...
Jel neko skoro gledao kurs rublje? Hahaha bila pala ispod 1 dinar, a sad je preko 2 dinara .. Video bih ja vasu ekonomiju da trpite najvece sankcije u istoriji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucic bi osto neutralan i gledao kad neku silovatelj siluje zenu i reko bi da je to pritisak na njega jer to mora gledat. Ne bi osudio to silovanje a nit pomogao zrtvi. To je politika Srbije i RS.Silovatelj je bliski rodjak pa ne treba bit osudjen.
BRAVO... Tako nesto
Srbija nije neutralna. Osudila je u UN napad Rusije. O cemu ti seres?
E neces se ti usljo petljati u BiH Mrs
Jeli po tvome Bosna slobodna država ili nije. Ako je Bosna slobodna država što onda ne dovršoš priču o granici sa Bosnom i time začepiš usta mnogima. Ovako i Kosovo je slobodno i to ćeš takođe morati da potpišeš!
I tako prodje vrijeme qrcenju a sada slijedi otqrcavanje.
Tako je, od.jebi od BiH.
Jel proslo i vrijeme uplitanja u suverenitet drugih drzava??Ili je to jos dozvoljeno
Srbi prestat slat novac iz EU, oduzet kandidatski status, uvest vize, zabranit investicije eu, zabranit izvoz robe, kontrolirat letove preko eu i nato, nek jedu slamu
Za deset godina 1992-2002. najgorih sankcija koje je svijet vidio , nismo jeli slamu , a danas naš hljeb jedu i ovi okolo nas !
Covjek je u pravu, ta vremena su prosla jer su sve „slobodne zemlje“ pod kontrolom tako da nema potrebe za vrsenjem pritisaka.
Chetnik,, cuj prosla su vremena kad se na slobodne i uredjene drzave vrsio pritisak! NIT STE UTEDJENI NIT SLOBODNO!! Felalija od predsednik
Kad se završava ovaj samit? Da se pripremim za salve bošnjačkog kmečanja kad po običaju dobiju k...
Srbija slobodna zemlja!? ma hajte molim vas. I nas i njih i svu ovu sitnu buraniju handri ko stigne, a najviše naši političari. Pogledajte samo cijene nafte koja je daleko ispod historijskog maksimuma, oni su nabili maloporodajnu cijenu do neba, a ovamo palamude o nekoj visokoj politici.
Stiže na naplatu... šta da radimo sa elektro prenosom na Kosovu? Nekako prođe bez Vulinove izjave... Upravo je suprotno:DOŠLO JE VRIJEME ŠTO STE OBEĆALI, DA MORATE ISPUNIT.
Važi li to i za Ukrajinu?
Jesu, jesu prošla malo morgen…… i Duduk tako kaze, al ipak sve potpiše😂😂😂
Joj Vucko dobar si politicar al si se uzjeb..mogo bi ga primiti sa zada.
Naravno da su prošli, civilizirana zapadna gospoda see ne mješa i neprijeti sankcijama državama zbog njihove suverene politike, poput Venecuele, Kube, Libije. Ne organizira antidemokratski puč u Egiptu i takve slične stvati. To rade zli Rusi
Rusi prave Hirošimu i bez atomske, hehegehe džaba opet odoše iz Afganistana podvijena repa tako će iz Ukrajine!😜