Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da su se vjernici usutili, valjda ne znaju sta da kazu.
@nere Oduzimate mu kredit time sto zahvaljujete bogu. Ti nemas dovoljno inteligencije da shvatis kako religija manipulise tobom i takvima kao sto si ti. Pitanje: Ako vec bogu zahvaljujes za to sto su prezivjerli time pokazujes njegov uticaj na taj dogadjaj, sta je onda sa svim avionima koje nije sprijecio da padnu i drugim ljudima koji besmisleno ginu sirom planete, jeli za to nije odgovoran? Sta je onda dobro u njemu ako tvrdis da upravlja svim desavanjima, a pogledaj malo kakva se sve sranja desavaju u svijetu?
pa pita li iko, šta je bilo sa guskama?
@Ateista Ne seri, Normalno svaka cast pilotu, niko njemu ne oduzima kredit. Ali nije im bilo pisano jos uvjek.... i zato hvala Alahu (Bogu) zato sto su jos zivi. A ti posto nije dato dovoljno inteligencije da razumjes kako Bog vlada nad svim dogadjanjima, bolje samo suti i nemoj da lupas gluposti.
joj ovih muslimanskih guski
Mislim da su sa svojom tehnologijom posli da izmisle da su ptice bile muslimanski teroristi ali bi uvrjedili svog presjednika tako da sad zasad su samo ptice ostale u novinama.
Cuj prouzrokovalo \"jato gusaka\" :-))) Kod nas jato gusaka prouzrokuje takodje, doduse u autosaobracaju.
kako ste samo glupi s tom pricom o teroristima pa ovdje niko nije ni na tren sumnjao da se radi o nekom napadu, bijedni ste stvarno
......na kraju su svi zivjeli sretno i zadovoljno.
@ciko Hvala pilotu a ne allahu, nije ih on spasio vec pilot. Umjesto da date zasluge onome ko je stvarno zasluzan, uvijek petljate boga, allaha, sudbinu i slicno, nije posteno prema ljudima koji su stvarno zasluzni.
@ciko Hvala pilotu a ne allahu, nije ih on spasio vec pilot. Umjesto da date zasluge onome ko je stvarno zasluzan, uvijek petljate boga, allaha, sudbinu i slicno, nije posteno prema ljudima koji su stvarno zasluzni.
teroristicke guske samoubice uletile u motore!!! sad ce Americi sud donijeti odluku. Obama ipak nece biti predsjednik. Ponovo Bush
je li stina živa..da su bošnjaci iskompleksirani..i afganistanci..i čečeni..i iracani..i palestici..i svih za informaciju 1.8 milijardi muslimana.. ????Kakav samo bijedan komentar koji počinje rečenicom naši bošnjaci,a zavrasava ko vam je kriv sto ste muslici..gdje si ti tu ISTINO ŽIVA...prije par sati evropski parlament je doni rezoluciju o Srebrenici kojom ce se 11.07. obilježavati u eu i zapadnom Balkanu kao dan genocida u Srebrenici.Kako te nije sram pisati o tome ko zeli da unisti ostatak svijeta da bi vladao..jel ti znas da se u Gazi koristi međunarodno zabranjeno kazetno naoružanje.Hajd\' da ne duzim ..bježi eto aviona
Razlog sto nije potonuo je...benzin. a sad moze te i dalje klepati gluposti...
Fakat cijela ova prica ili je laz ili je CUDO. Kazu da je sletio na vodu i niko nije ni povrijedjen! Uz to kazu da su PTICE krive posto su mnoge odjednom odletile u oba motora i motori su crkli. Sve zvuci tako cudno. Ponavljam, ili je stvarno mnogo lazi u ovom ili je CUDO! Bilo kako bilo, nema zrtvi hvala Allahu.