Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju su jos dobro prosli....dobro je da ih u letu nisu izbaciili:):):)
nemojte ljudi,to je samo procedura...treba malo muslimane iz aviona izbacivat...:S
Mirsade Redzicu (katak) smanji dozivljaj da ti ne posaljem budale na vrata. jedva cekaju da saznaju za nekog kao ti koji bi klao ljude!
hahahahahaha, procitah ovog proroka (valjda muameda) i nasmijah se slatko. ako je onaj faraon po tebi zavrsio tri razreda onda se nidi nikad ni ocesao od neku skolu! kojih sve hajvana danas ima racunar, to je za plakati. pitam se samo jeli ga oni sami upale ili dobiju pomoc sa strane?
sa lojavcima je rizicno sjediti i u istoj kafani!
&faraon& mamute ti koda zavrsio samo tri razreda cus mamuta covjek posto od majmuna pazi dati ne postanes gorila navedi mijedan primjer kako je covjek posto od majmuna takvog kao sto si ti
masala nek nas ima brace muslimana svugdje po svijetu ,a obracati paznju ne treba na neke likove jer su jadni bog nek im je na pomoci .ovi sto pricaju protiv kurana nek se stide sami sebe jer kad tako pricaju o vjeri mozete zamisliti kakvi su vjernici ,a ti tuzlak licemjeru jedan haj de se pojavi negdje u tuzli da te zakoljem ko kurban i ne samo ti svaki drugi ko ima slican tebi alahu egber
Ako otvori prozor prehladice ti se mama.:)
Otvori prozor i udahni svjež zrak ... dobro će ti doći.
Prvo se opismeni, pa onda malo procitaj istoriju i na kraju, ne sjedaj za mamin kompjuter dok ona radi na ulici za 10KM po musteriji.
Muslimani su ruglo i problem planete Zemlja aaaa kako bi bilo drugacije kada se ti nesrecnici vaspitaju i ravnaju s pomocu one lude zelene knjige zvane Kuran koju je napisao neki Muhamed ludjak kome se u pustinji pricinajvale svakojake ludosti i koji je eeeeeeejjjjjjjj uzeo malu djevojcicu od 8-9g staru za \"zenu\".
U pravu si. Uh, sto se ovo meni nije dogodilo. Od danas pustam bradu, a natjeracu i zenu da se pokrije prije ukrcavanja. :)
zbog toga ce dadobiju par miliona odstete i izvinjenje hehehe vjerujte sta bi sa onim sirijcem doktorom koji je putovao iz kanade pa zavsio u siriji u zatvoru da bi na kraju dobio 30-tak miliona i javno izvinjenje hehe i jos trazi da mu se americka vlada licno isprica hahah volio bih da sam na njihovom mjestu jos ovaj lik advokat hehe
\"O 9/11 postoje mnoge lude teorije zavjere, a jedna od najludjih je da je 19 tipova sa skalpelima za karton otela 4 aviona, prosla kroz svu americku vazdusnu odbranu neprimjetno, dok im je sef sjedio negdje u pecini u Afganistanu\", rijeci su americkog profesora. A kojeg, e to neka vlasine koje se javljaju na ovaj tekst same saznaju. ;)
NE ZNAM JARANE... JA SAM JEDNU U TRAJVANU POKUSAO UHVATITI ZA ONU STVAR, MEDJUTIM UHVATIO SAM ZA NEKU DRSKU OD METLE.. JE LI BILO MUSKO OLI ZEMSKO NI DAN DANAS NE ZNAM, ALI ZNAM DA VISE NE FATAM NISTA PO TRAMVAJIMA STO JE POKRIVENO OSIM ZALUTALIH PINGVINA...