Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva zeljezna kupola,to je prevara za naivne.Pa njih je Hezbolah prije par godina izbombardovao raketama kucne izrade,pola projektila proslo.Ovo je samo razvikano i nahvaljeno bez pokrica kako bi umirili narod i pokusali odvratiti nekoga da ih napadne.Cim se malo pripuca skacu na noge i SAD i cijela Europa da priskoce u pomoc.Ovi se sami ne bi mogli odbraniti ni od jedne ozbiljnije vojne sile.Mogu samo protiv Palestinaca sa prackama.
@Fermi dugogodisnji covicev bot. Spava na klixu i bude popisan kao uvijek.
@670 Da upravu si, jel ko pita te kako si pobjedio ako si pobjedio. Ali Izreal nije nikoga "sam" porazio. Cijeli intel im je dala Amerika i zapadna Evropa. Gdje i kada da udaraju i pri tome čuvala leđa. Ali kao što sam rekao, je li važno kako si pobjedio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav crni iron dome tigar od papira skidaju samo hamasove rakete sto prave od vodovodnih cijevi. Ne moze obranit teritoriji manji od BiH. Pu jade jadne cionisticke
@6670 Covicev bot. 👆
Na Saudiju krhni i porokajte vehabije magarčaste.
Samo deri po ćifutima !!!
samo deri izraelske zlocince majku im fasisticku
samo busi majku im zlocinacku
Vehatabisi na haparatima od brige
Ta fazozna zeljezna kupola je samo korisna pri malom broju projektila, a i tad moze zakazati. Napad malo jaci od iranovog potpuno ce obesmislit taj pvo sistem. Osim sto je neucinkovit pri napadu sa 500 projektila, košta i mnogo para. Npr. sve baterije tog sistema imaju ukupni kapacitet cca 400 projektila, nakon cega je potrebno ponovo sistem pripremiti i to traje cca 30 minuta. To je ta crna rupa kad je izrael bez PVO.
udri samo fasiste cionistichke stoku
Zuti ima 100 vozila koja rade na crno kod njega, svako vozilo donese 150KM čistih(ima dva vozača na jednom voziku) znači 15000KM dnevno, puta 30 dana to je 45000KM, puta 365 dana to je 500000KM čistih para. Znači da će zuti (papčina iz pizde materine) za dvije godine postati milioner. Sa druge strane SA taxi ima 800 vozila i svi u budzet uplate 500KM mjesečno, to je 4800000 KM na godišnjem nivou. Uživajte papci u radu sa divljim profesijama,
Kakvi crni dronovi samoubice vidi se i na snimku da su vece rakete,e sad koje krstarece,balisticke itd..uglavnom ovi digli avione odmah al dzaba te su rakete brze od aviona i njihovih raketa nema odbrane osim visoko u zraku dok jos putuje..kad pridje cilju i krene nizvodnom putanjom ona dobro ubrza i nema vise spasa..bas tesko i ova celicna kupola tad ne pomaze..
A jel koji židov papke otegnuo, to ništa ne pišete?
taj iron dome je obicno sranje od sistema,napuhan od strane zapada,a ogranicen ko balkon,jedino moze izdrzati par vatrometa ili pracki,a vec kad ljudi ga zaspu raketama nema ga nigdje
Željezna kupola bušna ko švajcarski sir. Radi samo protiv raketa koje se prave od vodovodnih ciljevi i đubriva
Dati Palestincima makar malo oružja da rašćeraju ova g0una !
Svaka država koja je nespremna za odbranu i napad, doživjet će sudbinu palestine.
Toooooo!!!
ne prave se vise dronovi od metala