Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo će i pravi Jevreji za cioniste govoriti da su nacisti
I Jevreji su protiv ovog što se radi tamo od goloruke djece za razliku od nekih botina ovdje koji uživaju što je 4000 djece poginulo, sad ti botovi ljudi kažu da su NDH botovi a to me ne bi ni čudilo jer su stajali zajedno sa nacistima
Ovalko su i nacisti nosili kukasti krst, i ponosili se time.
Polako svi počinju prepoznavati cioniste
Mi Srbi i Jevreji smo od naroda koji su bacani u jame i logore postali gori od onih što su nas bacali u jame i logore. A bojim se da su bošnjaci na istom putu, mržnja nije snaga. lp
Nedo Bog nikom.
Treba mu suditi za podstrekivanje na cinjenje ratnih zlocina.
Holokaust je stravična tragedija! Cionisti kao da ničim ne liče na potomke žrtava Stravičnog Holokausta. Onome ko predstavlja masovne ubice civila , posebno djece iz Gaze i sve one nevino ubijene od 1948. više pristaje jedan jako drugačiji znak-"svastika"!
Zionisti = fasisti
Geolozi i ekonomi resursa su potvrdili da se na teritoriji okupirane Palestine nalazi ogromno nalazište nafte i gasa, u području C West Banka i mediteranske obale Gaze po istraživanju UNCTAD. Nove zalihe prirodnog gasa u Levant Basinu su u rasponu od 122 milijarde kubika dok je nafta koja se može iskoristiti u količini od 1,7 miljardi barela,po studiji "Ekonomski trošak okupacije Palestinskog naroda. Nerealizovani potencijal nafte i prirodnog gasa."
Takozvana Davidova zvijezda se koristi u okultizmu i prizivanju sotone, to znaju oni malo upuceni u te stvari, a upoce nije simbol Judeizma, sto ce vam potvrditi svaki jevrejski rabin. Dakle, imamo posla sa izaslanicima sotone kojima je duznost da mu pripreme teren za pojavljivanje.
ovo mi liči kao kod Čovića imaju legitimni i ne legitimni
treba pitat Kabirija jeli legitiman ovaj?
Moj ambasadore ne brani se sjecanje na stradanje jevrejskog naroda ubijajuci na najsvirepiji nacin djecu i nejac . Najgore u svemu je sto i ti znas tu istinu..
Čega se lik dosjetio e, 3 dana ga nije bilo u javnosti i evo šta je smislio...
Ovaj erdan je veci nacista,fašista i cionista od svi drugih najpoznatijih.Težak pakao ga ceka kao i one koji ga podržavaju.
Svaka ubleha i tariguz uzima sebi za pravo ...
Ovi traze gujici cepa i to opasno. Naci ce se baja i nad vama, mozete kako hocete ali ne i dokle hocete.
ovi ce se jos medjusobno poubijati
sta ovaj zrtvu glumi kad nije to ni dozivio, ponizava ovim i svoje zrtve od kojih je cuo te price, pa radi istu stvar ljudima koji su ga primili gologuzog