Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam?! Je'l ovo klix da popuni stranicu?
Barbarin i otimač tuđe zemlje nešto pametuje.Pa eto izlazi iz UN a i osnujte ujedinjene agresore.Svetosavski mitomanski ološ vam se sigurno pridružuje,možda još i cionisti spadaju u vaše društvo.
De vi braćo slavenska malo smanjite doživljaje, manite se projekta prekrajanja granica u Ukrajini, BiH, Gruziji, Moldaviji, itd. Svako prekrajanje granica vodi u bratoubilačke ratove i krvoprolića. Nametnite se progresivnom politikom mira, ekonomskog razvoja, poštivanja prava svakog čovjeka.
zapad je cijelom svijetu nametnuo svoj kanibalisticki cionisticki robovlasnicki neempatijski urbicidni itd pristup pod plastom creme de la creme civilizovanog a mi svi ostali smo zaostali u 645. p.n.e
Ne mora covjek niti volit niti podržavat ni jedne ni druge, al čovjek govori Istinu. Bez zapadnih spletkarenja nikad nebi došlo do rata u Ukraini. Kome je Amerika i Nato išta dobro donijela?
I još latinicom pišeš, pih
Joj usiju braco mila👂🏻👂🏻👂🏻
Ruski ISIL virus u Ukrajini isti kao u Bosni. Bosanci svetosavci moraju biti izliječeni od servijanskog virusa koji napada mozak i pretvara ih u izbezumljene zombije koji umisle da su migranti Servi (robbovi) pa napadaju svoje roditelje i tvorce Bosance. Infekcija virusom dovodi do bolesti zvane Izdajnički Sindrom Izopačene Lažljivosti (ISIL). Liječenje Servijanskog ISIL-a mora biti institucionalno sprovođeno od prvog razreda u svim Osnovnim školama u BiH.
Čuj medjeda. Smeta mu da se sudi agresija?