Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mi neko navede samo jednu stvar koju su rusi uradili a da je bila dobra za srbe recimo, evo samo jednu
Protjerat ih sve iz EU
Normalno da su na ruskoj strani kada je sva pomoć dobijena od EU, a radi se o milijunima eura, prikazana kao pomoć od Rusije ili Kine. To što su teletabisi iz EU prešlo preko toga idući Vučići niz dlaku zbog Kosova je drugi par rukava.
Do dick, Chovic i Milanovic su ruski placenici na Balkanu! Primjera proruskog djelovanja ima koliko hoces. Stoku sitnog zuba treba kazniti.
Kad bi Rusi pucali po Novom Sadu Srbi bi za njih navijali. I naravno za sve bi okrivili Ameriku.
Podrzavam
Pruza Covic i Zoka pa ih niste osudili.
Tako je , samo sankcije, ako ohne ne uplode rodom, znate šta treba raditi
Samo uvesti sankcije. Prekinuti pregovore za ulazak u EU kao i sa Turskom.
Auuu bošnjaci sve znaju a u svakom kantonu nova vlast svaka tri mjeseca. Sve pošteno a svaki dan na sudu. Sve kupilo diplome. A univezitet u svakom selu. Sve vjernici a Ožujska u ruci. Auuu PM
A ti radis drugacije pretpostavljam?
Samo izolovati Srbiju,tu jadnu podaničku državicu.
Po svim svjetskim pa i regionalnim medijima su teme cijene benzina, inflacija, kako pomoci gradanima. Jedino u BiH ide dodik, hrvatska, srbija, hrvatska, milanovic, plenkovic, vucic i tako u krug. Mislite da onda zasluzujemo bolje? Samo se vi bavite glupostima. Bacat ce UN pakete hrane ako zatreba, past ce donacije. Nije problem. U primanju donacijama smo jaci od afrike
Znaci nema ICAR konverzi vise
Ooojjj kakav je trenutni pritisak na Vučka , zaleđena lova u Rusiji , pritišće EU , pritišće Amerika , pritišće Putko , bliže se izbori , osijedit će ko Tale a rješenje se ne nazire hahahah.
Bitno da je Rusija izvrsila invaziju na Rusiju... Ha klixče?
Beograd treba Tomahawk projektile da ga poravnaju
Nego kome će,da neće možda vama derpe parlamentarcima...