Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naime, jedina dva preostala haaška bjegunca su Ratko Mladić i Goran Hadžić, a pretpostavlja se da je uhapšeni muškarac jedan od ove dvojice.................................... pa nisu blizanci,pa da bude jedan od dvojicemi predpostavljajumuhapsili , a neznaju koga.......cccccccccccccsvasta........
Ovo pocinje kao i sa karadjicem. Bice ovakvih vijesti jedno 5-6 godina, a onda ce ga uhapsiti
tako mu i treba hahaha
majke mi lazu da su u keniji, ja ih jucer vidjela na nasoj pijaci kupuju tikve
hahahahaha joj lažnjaka;)
cuj b92 kaze nije najvjerojatnije zato sto je kod njih
Tipican primjer crnackog rasizma - uhapsili tipa za kojeg neznaju ni ko je ni sta je, i to samo zato sto je bijelac i sto je sa Balkana. MRTAV CRNJA JE DOBAR CRNJA! U KAVEZ MAJMUNE!
greska 90%..
@CNN A ti inace upijas sve sto objavi CNN ?! Eee blago tvojoj majci, koja te tako teligentnog rodi....
Ako su ga stvarno uhvatili onda je to onaj fazon sa Gotovinom. Eto neka ne bude da su hapili u Srbiji da budu vuci siti i ovce na broju. Sigurno ima neke veze sa ovim sto je Srbija najednom dobila 3 milijarde od MMFa, da je Bramerc u BG, a da se svi kunu da saradjuju sa Hagom. Sve u svemu, samo izdaja srbiju spasava, Ratko izvini, al ga primi. Ostaje pitanje da li ce bosanski Srbi ikada skontati da su oni za Srbiju samo topovsko meso i moneta za potkusurivanje. Vjerovatno nece.
jos nije na CNN, tako da jos nista nije sigurno......
Ih mogu mislit teferica veceras u kenijskom zatvoru, sad mi je jasno zasto je Bog obdario crnce, sve je to dio plana:)
A morate priznati da sam se dobro kamuflirao... Bijelac medju crncima, bas logicno...
Ko sve danas ima pristup internetu. Jasan primjer DA INTERNET DEFINITIVNO IZVLACI ZLO IZ LJUDI.
Ove Kenijke su mi nekako mrsavice ... :) Inace, tako malo bavim se hotelijerstvom ovih dana... U Keniji je to bas dobar razvijen biznis... Sto Kenijci vole da posjecuju hoteleeeeee... To jos nigdje nisam vidio... Posao sljaka odlicno, jeftina radna snaga, ono sto kazu - \"rade ko crnci\"... Ako neko planira ljetovanje, imam jeftinih soba u Keniji ! Samo se javite u turisticku agenciju RatkoTravel !!