Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
((Srbin 05.03.2009. u 09:59 Usvojićemo malo kasnije. hihihi )) OVAKVE PORUKE GENOCIDASHA POTVRDJUJU TEZU DA JE 95% TAKOZVANIH SRBOVA, A POSEBNO BH PRAVOSLAVACA MENTALNO RETARDIRANO I DA CE VEOMA SKORO KVAZIDRZAVA \"SRBIJA\" NESTATI SA LICA PLANETE ZEMLJE!!!!! TAKAV GENOCID I TAKVO RUGANJE NEDUZNIM ZRTVAMA NI HITLER NIJE PRAKTIKOVAO!!! HVALA BOGU PA SRBI NISU NIKO I NISTA, AL FAKAT, NIKO I NISTA I VEOMA SU JADNI I KAO NAROD I KAO VJERA, JER NJIHOVE VJERSKE VODJE ODOBRAVAJU GENOCID KAO NACIN ISPUNJENJA NJIHOVIH MOSTRUMSKIH CILJEVA, AL´ KO STO VEC REKOH, VEOA SU JADNI I BIJEDNI TI TAKOZVANI \"SRBI\" ;-) :-D
Kako propovjedaju Jehovini Svjedoci, Angloameriku ce unistiti sam Bog, ali pred sam kraj prije sudnjeg danan koji je blizu. Da bi se to desilo pojavice se tkz. sjeverni kralj koji ce se suprotstaviti angloamerici i koja ce ga razgoluzniti kako pise u Bibliji. Izgleda da jahaci apokalipse vec jasu zadnji krug, a to je Rusija i Kina. Budemo gledali uskoro.
STO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO:))))))))))) SANJAJ TE RUSI,MALO STE SE OSILILI NA NAFTI I GASU,ALI PRVA SILA SVIJETA NIKADA NECETE BITI
Klocu glupi ti govoris o komunistickoj partiji. Znam ja da Harun Jahja ima interesantne knjige sa još interesantnijim podatcima ali sviju ti nauči da je SDP skraćenica za Socijal DEMOKRATSKU partiju inače socijal-demokrati su na vlasti u svim evropskim državama blagostanja. postoji brate literatura i van bošnjačkog instituta, ne škodi ba pročitat još šta
hajde ba vi konstituivni vazda preko leđa nas ostalih da se razumijemo mi ostali zahtjevamo HAVAJE i to je ultimatum, bez toga racunajte na nas veto. Pored Havaja zelimo i aljasku ali i LA. To nam je dosta vala, taman :D A ovi nacionalno uzbudjeni... nikad se niste znali igrati ko ostala djeca, de ba popustite nas.
Rale KRALJUUUUUUUUUU :D
Ovo je nepobitna činjenica i gospodin Panarin je u pravu.Sarajevo-x.com prilično bezobrazno i cinično prenosi ovu konstataciju,a onda daje svoju,proameričku,odnosno fašističku.Amerika je fašistička država,gora od trećeg rajha.Oni koji u njoj vide neku nadu i bolje sutra su psihijatrijski slučajevi.Čega god se dohvatio.bivši američki predsjednik,Džorž Buš sve je nepovratno uništio.I ne samo on,nego i svi prije njega.Nadam se,i iskreno vijerujem da je Husein Barak Obama poslednji američki predsjednik.To govno od države zauvijek mora otići na smetljište istorije.Što prije ode to bolje.Rusija je vaskrsla.Ima ono što nema niko.To su beskrajna prirodna bogatstva.Bez toga svaka država je nula.Džaba i industrija i sve ostalo,bez prirodnih bogatstava svaka država je osuđena na propast.Ako ništa drugo,ono ćete se moći pohvaliti da je vaše gore list bio poslednji američki predsjednik.Ako i dabogda se više ništa slično ne ponovilo u istoriji kao ovo sa Amerikom.
E vako cemo rale: Vi srbi gore oko Chigago-a pa gore do winsconsin pa tamo do malo do minesote to je vase jer vas gore najvise ima. Hrvati vamo michigen a cleveland (ohio) da im bude glavni grad a mi muslimani kentucky, dole georgia, atlanta a naravno saint louis da nam bude glavni grad, pa sta mislis o tome ha....!!!
ruski analitičari su papci. vjeruju im još samo budale
Za No SDP - mala ispravka. Samo za vrijeme velike gladi (vještački izazvane) u Ukrajini tridesetih godina umrlo 6 miliona u SSSR. Ozbiljni naučnici procjenjuju između 35 i 50 miliona do kraja Brežnjevljeve ere - oko 25 miliona samo za Staljinovog života, NE RAČUNAJUĆI 15-20 miliona stradalih u II svjetskom ratu (za što je ogromnu krivicu snosio Staljin). Od posljedica (Gulag, neuhranjenost, samoubistva) dodajte još 15 miliona. Za Raleta - Ja se slažem za vas. A šta ćemo mi koji smo ni jedni ni drugi ni treći? Dajte nama bar Aljasku.
Gluposti, Rusija vec polako pucketa po savovima, ljudi im umiru na ulici, nemaju nikakvu demkratiju, vojnici im dezertiraju, itd. U medjuvremenu, dok Ruskinje ne radjaju, raja dole u Tatarstanu i na Kavkazu razmnozava se daleko brze. Cekaj sam kad im Kinezi maznu Sibir!
@ Rale Pa da, uvjek je bosna blia u sredini.......
Ciji je ovaj Panarin? Da nije vanbracni Staljinov decko?:-D
SISAM KURCINE ...POVOLJNO ! UZ MALU DOPLATU GUTAM SPERMU!
nebi se reklo, poznato je da amerika vec 40 godina ide prema diktaturi, ako vojna industrija prestane onda je haos u americi...