Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solca u Kini dočekuje zamjenik gradonacelnika kad dodje u zvaničnu posjetu. Na ovog gledaju kao na klasičnog zgubidana, što i jeste. Samo se mi u regionu palimo na izjave i stavove raznorazne bagre koju ni u rođenim državama ne fermaju 2%.
Jel ga ko Vucica stave u magarecu klupu?
Jos jedan brilijantan potez Amera prijete drzavi iz koje uvoze skoro sve genijalno.
Kad je ta prijetnja po tebi beznačajna, Kina nek nastavi. USA i EU je financijski najače trziste. Jebes Indiju i veći dio Kine sirotinja, ko ima pristup USA i EU trzistu taj ima privilegiju, koju moze izgubiti pa nek prodaje po Rusiji Tadzekistani itd. Amerika zbranila Tik tok Kinezi kmeče al to je to , tako im je i sa mobitelima bilo.
Crni humor, imbecilno, nato hazarija upumpala preko 200 milijardi dolara u Ukrajinu i ispušila ga na frontu! Ovo je drugim riječima, raširite ruke i noge da vas dobro iz..bemo pa ćemo vas onda klat, budite mirni! Kompletan idiot!
A Washington Tel Awivu
što ne mogu supe na viljušku
"peking mora" A sta je sa licemjernom EU i USA? Mozel se vama reci "mora"
i Usa,Kanada, Indija i Uk trebaju prestati podrzavati Izrael, pa nista od toga ..
Za kad ti to treba? Utorak? Onda ok 😂😂😂
Amerika mora prestati da pruža podršku cionistima ukoliko hoće da ima dobre odnose sa ostatkom svijeta. Evo ga, popravio sam vam naslov
Rusiji i Palestini niko nesmije pomagati
Pa fino se spakujes,odes u Kinu i to im kazes u lice...bitch!!!
Vidiš kako on to mudro zbori. Skoro pa dobiješ osjećaj kako ga se u Kini i Indiji doista još nešto i pita. Najprije vrati sve dezertere u Ukrajinu šta su pobjegli u tvoje zemlje NATO saveza pa onda pametuj. Do zadnjeg u domovinu i onda na juriš. Slava Ukrajini .
Evo srpskih botova teoreticara, slusam im istu pricu 20 godina o propadanju amerike 😅
Ide Kina do posljednjeg rusa
Peking ce sigurno poslusati a zatim ce smanjiti svoju ekonomiju kako bi zapad povratio monopol na trzistu.
Ne mora Peking ništa.
Cuj Peking mora. Zasto mora? Ljudi vode svoju vanjsku politiku kako smatraju da treba. Jesu li je vodili kako treba ili ne, vrijeme ce suditi, ali jako je agresivno i arogantno, dok aktivno podrzavas jednu stranu u sukobu, drugome govoriti sto on mora.