Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako divna vijesti. Hajdemo vani da proslavimo ovo, jer ovo je što u budućnosti mnogo treba. Mnogo tenkova, aviona, bombi, svega. Bez ratova se ne može, samo nek je ratova i krvi.
Ratovi su historija čovjeka. Prokletstvo u čovjeku ga navodi čak da i onaj koji ima daleko preko potreba otima od onoga koji nema dovoljno. I što je čovjek 'civilizovaniji' koristi sve moćnija sredstva za uništavanje svoje vrste.
Budućnost je hipersonika, rojevi dronova, elektromagnetne bombe, nano tehnologija! Kakav tenk, dobar za razbijanje demonstracija golorukog naroda.
Tako je to kad Nijemci i Francuzi nešto hoće a ne pitaju prije stručnjake sa klixa
Izmišljeni protiv ratovanja u rovovima. Dobro će im doći protiv dronova...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je covjek naopak, dadne ti Bog ovakvu planetu i ti pravis tenkove, ubijas druge jer su razliciti po necemu...
Tenk totalno u modernom ratovanju 0 bodova puno kosta,skup a unisti ga dron i javelin za sekundu
Imate vec..... KF-51 Panther.
Prije nego su,se upustili u ovaj projekt trebali su konsultirati Serve, koji prvo napoje krmad i poloze stoci, pa onako prljavi i masni, brze bolje na klix i kmecanje. Kme kme..
BIće nešto kao Eurofighter Typhoon. Toliko komplikovan i skup za održavanje.... da moliš Boga kako se neće zaratiti.
ovo je primjer i za nas, jer su francuzi i njemci sebe izubijali na milijone, a evo nakon 70-80 god pijuckaju vino i sklapaju bilionske ugovore gdje zajedno razvijaju vojnu idustriju, samo svabe su se isprale fasizma i nacizma iz korijena da bi se to desilo, a nasi istocni susjedi jos flirtaju sa slicnim fasizmom iz 90ih
Acini Klixovci ranom zorom pljuju po Evropi,Americi,rezoluciji i Trojki...providni ste vise..uradite nesto lijepo,imate li privatni zivot,izadjite sa prijateljima van na pivo ili djetetom na sladoled..
Kako su vas ameri sve načuturili, izazvali rat u Ukrajini i onda ostavili da se batrgate ko mala ptica u kravljoj balezi. Vi ste vazalske države. Evropa nikada u svojoj istoriji nije imala nesposobnije političare.
Vidi malog ljigavog Binasr. Polozio stoki i dao krmadi napoj i sad na Klix. Aferim.
Zelenski vec trazio da mu salju tenkove buducnosti jer im Abramsi sluze da Klicko snima spotove na poligonima🤣
Ovi dosadasnji zapadni tenkovi su se pokazali dugog vijeka samo ako miruju po hangarima.
Izmisle preskupo i pocnu uvozit jeftinu alternativu iz SADa
Dobro je , Vermacht ponovno raste !!!
Na jednoj strani toliki pritisak na stanovnistvo da ne trosi energiju, da stedi, ekologija, zelena agenda. A na drugoj strani se toliko energije trosi za industriju ubijanja.
Ja bili najveci neprijatelji sada razvijaju zajednicku vojsku