Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo me te zao volila sam te do groba sto si buraz izaso iz cetnika ili radikala
Ma liku dokurcilo da bude drugi i da \"prima naloge\"...simple as that :)
NIJE TAKO DAVNO BILO KAD JE OVAJ COVJEK BIO ORGANIZATOR PROTESNOG MITINGA ZBOG IZRUCENJA KARADZICA . ISTI JE NEBROJENO PUTA PONAVLJAO DA SUD U HAAGU NE PRIZNAJE . JEDAN OD OSNOVNIH UVJETA ZA PODPISIVANJE SSP - a JE PODPUNA SURADNJA SA HAAG - om . NITI ON A POGOTOVO NJEGOVA PARTIJA NEMA NIKAKVE VEZE NI SA POSTENJEM A NI SA CASCU .
ha ha ha...promjenite ime ovog sajta i sve ce biti ok. vidi ankete..ha ha ha..ovo izgleda kako neki sajt namjenjen folk bosnjama u SAD-u. i sta nas vise bombardujete prepisanim te lose prevedenim sranjima.. tipa obama nosi pamucne gacice..te ona idijotska sexy zlatna pravila(pitam se odakle ih vadite)... bla bla.. pa ovo ni u expresu nema, najodvratnijem casopisu! ovaj koment se odnosi na clanak OBAMA, BON JOVI( ha ha ha) ali posto ste upravo zabranili komentarisati navedeni clanak, te ispravili greske u naslovu koje je vam je ukazao citatelj u svome komentaru..ne razumejiem zasto ste iznenada zabranili komentare?
E bas su mi Srbi olicenje casti i postenja.Primjer vam je Karadzic koji se toliko krio.E,svaka cast i njemu i vama.Toma ima svoje razloge za takav potez.Namazan je on.Nije on od jucer.Cuvajte se seseljevci!
Ovaj \"monkey\" bi vas mogao naucit sta je cast i postenje. Dao je ostavku jer nije ispunio obecanje koje je javno dao. Nije kao npr. vas premijer Brankovic koji daje ostavku vec 2 godine...
this monkey gone to heaven !!!
A što si ti napredan j****te, ako si je već pročitao na ostalim poratlima šta se vračaš na istu vijest bez obzira na kojem je portalu, svaka informacija treba da prođe određenu proceduru provjere, a ne vidio sam je na nekom portalu daj da je odmah prekopiram, da budemo brži; jesi ti sa CNN ili BBC
ZA SARAJEVO-X: ZAŠTO BRIŠETE KOMENTARE KOJI SE ODNOSE NA VAŠU SPOROST. JOŠ JEDNOM, OVA VIJEST JE OBJAVLJENA NA SVIM SRPSKIM I HRVATSKIM PORTALIMA I KOGA POLITIKA ZANIMA, VIDIO JE KAKO STE NEPROFESIONALNI.
Pocetak kraja za radikale , a dobar pocetak za Srbiju
s nikolicem ili bez, srbija ce uvijek ostati radikalna i nacionalisticka