Problem u približavanju EU
0
U Albaniji i dalje prisutna krvna osveta
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA ne primjenjuje \"vendetu\" (inace italijanska rijec, a ne albanska), za 11. septembar u Afganistnu ili Iraku ? U cemu je razlika ? Drzava (USA) moze da se \"vendetira\" a ne jedan pojedinac ? USA moze ubijati ONE koji DOKAZANO nisu izrvsili 11.septembar, zato sto su \"rodjaci\" teroristima. A vendeta je toliko albanska da moraju cak imati EVROPSKU (italijansku) rijec za \"svoje\" obicaje. A Pariz, London i Berlin jako lako MOGU shvatiti i prihvatiti VENDETU, ali samo pod uslovom da dolazi od \"pravih\" ljudi, nacija, religija, drzava. Inace se (ako se vendetom bave \"nedostojni\") OBAVEZNO pisu i objavlljuju OVAKVI clanci.
svi koji pricaju protiv albanaca nek se napushe albanskog kurca
Treba siptarima zabrati duzi ostanak u Bih, te takodje uvesti vize ... jebeni siptari rade i noc i dan u onim pekaricama, A SANDJAKLIJAMA ULAZ U BOSNU I HERCEGOVINU! EBENA STOKAAAA SANDJAKLIJE I ALBANCI VANI IZ NAŠE BOSNE I SARAJEVA !!!!
skendere ne pisu bosnjaci vec srbi i hrvati,te poneki komunista svaka cast Albancima,oni drze do sebe-ali ipak ovaj obicaj je glup i nema veze niti s islamom,niti krscanstvom
mater vam jebem balijsku, cetnici su vam neprijatelji, a ne albanci, kako ste tako glupi?
jes pa mi ovdje siptari keljmendiji i ostale picke materine dodju i kurce se treba gasiju jednu krvnu osvetu sastaviti...
Jedan od najodvratnijih naroda! Nisu dzabe siptari!
Na sjeveru Albanije zive katolici. @budala Ja ne zivim u jebenoj Albaniji neznam za tebe :)
jebeni siptari
BALKAN PROVINCIJA EUROPE
@budala na balkanu u srednjim vijeku dobro doso u realnost sjedi ako imas stolicu ako ti je vec nisu ukrali
JEBEM TE ZIVOTE, DJE MI ZIVIMO !!!!
ne znam kako mogu forsirati tako zaostale ljude...a onda namam govore da samo najzaostalija zemlja u europi...a vidite šta oni rade..pogotovo na kosovu.
Al\' bitno je da Amerika gura takve zaostale shipte... Boljih ovaca za svoje interese nisu mogli naci!
Na vrh