Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za parade i cirkus su dobri.
Dok obitelji nestaju jer mladi momci gologuzi jurisaju tamo vamo negdje tamo iza sedam gora i sedam dola voze se oklopna vozila po trgovima.
Ma kakva moskvica smokvica.... sepure se tu ko kakvi pauni godinama zauzimaju jedan grad :) i sve ce to biti poslano da se melje u Ukr. Samo da legne budzet od 90mld$ pa pocne se nabavka najmodernijeg NATO oruzja za te silne parice :)
E cuj parada duginih boja u tzv Rusiji hahahahahaaaaaa zar oni podrzavaju to.
Rus se borio i dostojanstveno poginuo. Svabo isto. Ni jedni ni drugi nisu spasavajuci svoje pateticne zivote trazili pomoc od holandskog bataljona.
joj da im ukri posalju par dronova na paradu, pa da se to zavrsi
Ovi ce vojnici poslije parade biti poslani direktno na front..
Ubuduce ce izgleda glavno zanimanje bit VOJNIK..Odakle ih vise vade jbt, vojska rat vojska rat vojska rat..a idi se vise u pm !!
to što držite u ruci,u zicagu zavuci
Joj istoričara i stručnjaka u komentarima... što bi rekle babe Bože što ću ...ahahahaha
Sve govori slika br.8,nema vise ozniljnih vojnika sve je ovo na igricama odraslo i ne razumije strahote rata.Prednost Rusa je brojnost fukare a licemjernog zapada placenici, narkomani ,pare i tehnika. Kasno ce skontati i jedni i drugi da nije vrijedilo. Ali eto mora stradati generacija u narodu i proci sve to da moze pricati omladini.
Slika br 16 jedina vrijedna ostalo bagerom pregazit
Čemu parada 9 maja ? Ne može Rusija Ukrajini ništa. Priče joj mogu Rusija osvojiti Ukrajinu za 10 dana mogu ali nisu hahahaha. Zahvalite se Bogu pa imate Atomske Bombe da nema Atomski Bombi davni dana bi Demokratija vladala u Rusiji.
na ovo se srbi samo loze… to je jedna diktatura u kojoj vecina ljudi zivi lose
Vazda ista priča. Vole se hvaliti sa ovim paradama, a malo šta su pokazali u Ukrajini od te navodne vojne superiornosti.