Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalan mec,po jako teskom vremenu,7 golova,6 razlicitih strijelaca,napadacki nastrojene ekipe…Lijep fudbal na oko,defintivno 2 najjace ekipe u BiH,Sudije definitivno unistavaju i ne toliko lose igre
Kisa golova i vjerovatno najbolja utakmica ove godine u prvenstvu. Dobar Zrinjski ali i Sarajevo se dobro vracalo u igru. Ovo se trazi.
Samo da se vecina digne i zatrazi od uefe strane sudije,koje ce pratit strani delegati i ocjenivat njihovo sudzenje,defitivno liga posjeduje neki kvalitet ali lakrdija od sudzenja i sjeckanje igre,guranje jednih su ono sto zapravo srozava kvalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakav fudbal se rijetko vidja u nasoj banana ligi, odlicna utakmica. Nek sheru ovi sto nisu gledali al sarajevo je odigralo jako dobro. Vise konkretnijih prilika od zrinjskog ali zavrsnica nula. Fali malo srece i bolji golman.
Kako nula? Ljudi dali 3 gola
Pa nula je realno kad iz 30 prilika das 3,ima kreacije u igri,prodora itd… Ali zavrsnica i postavljanje zadnje linije je ono sto Sarajevo koci iz utakmice u utakmicu,samo u zadnje tri utakmice ispusteno 7 bodova jer nema lucidnosti kod napadaca…
i ovde nam trebaju strane sudije kao u pravosuđu
Zrinski igrao dok kiša nije počela , a trener umislio ako je dao tri da će dat još tri , pa od gotovog dobio veresiju .Umjesto da zatvori utakmici i drži je pod kontrolom , a vidjelo se da im Sarajavo pravi višak kod odbrane koja ispada nq granici opsajda.Golovi Zrinskog kad se Sarajevo brani , Sarajevo zabijalo u otvorenoj igri Zrinskog .Kad se iekipa iole zatvori napada Sarajeva ni na mapi .Dobra utakmica loše odbrane i previdi trenera !
OPsajd , e moj stručnjak...
Jedva nađoh vijest o sinoćnjoj utakmici! Kad Sarajevo izgubi na Klixu nema vijesti na naslovnici, moraš tražilicu koristiti, a kad dobiju bude po 10 izdvojenih članaka koda su u polufinalu LP! Sreća vaša Posušje i Sloga izgubiše, a Zrinjski i Borac uđoše u finale Kupa, već bi sad raspad počeo!
Njanjajevo opet dobili po piši. Uprava napolje, dovodi nova pojačanja pa ćeš ispasti u pretkolu ako i uđeš u Evropu.Ipak, dogodine je red po nacionalnom ključu na njanjajevski klub, to neće biti Ljeljo. Prvo Njinjski, pa Borac, pa sad Sarajevo iduće sezone.
KAKVA UTAKMICA!!!!!!
I ove sezone Bilbiji ne može niko prići na vrhu liste strijelaca. Bravo majstore četvrti put u nizu
sudija ostetio Sarajevo za penal
ovom kljiksu kad dirneš u Emelicu, odmah brišu komentare
Teško da Borac kiksa ijedan bod
Najdraze mi je kad ovako pobjedimo i sad ko ovi nesto…sudije,dobri smo bili,bolji ali eto…halo luzeri 3 boda uzeo Zrinja…cao,dovidjenja,zbogom….
A sta je fora s terenom i blatom u petercu? Ko održava? Koja je fora hibridnog terena ako će se uništiti ua par mjeseci kao da u Modriči igraju?
Najveći bosanskohercegovački derbi ! Čestitke Zrinjski! Sretno u lovu na “velikana iz Platonove”. Sizifov posao pred vama... Igraj bordo bijeli!! FKS 1946 ❤️
Dvije najjace ekipe u ligi!!!
Jako dobra utakmica,otvorilo se sve,baš kao i nebo iznad Mostara.Jako lijepo bilo gledati za neutralne navijace.Samo nedopustivo je da hibridni teren ima blato pred golom.Niko teren ne održava kao Velež.
Top Utakmica,jos ne vjerujem da sam gledao nasu liga,svaka cast najjkvalitetnija ubjedljivo utakmica u sezoni