Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovdje svakakvih nebuloza. Je li sad novinar glup, ili milsli da smo mi glupi? Mada, Bosnji pruzi bilo kakvu zavjeru, prihvatice je objerucke, zato sto je on to oduvijek znao.
Nije baš da Alcaraz nema para pa da se kladi, a i mislim da ne bi rizikovao potencijalno dobru karijeru zbog kladionice. Ovo klađenje se može očekivati od nižerangiranih.... ali ali haj znaj
Tipsarevic poznat po ovome a davno Kafeljnikov!
Tsčno sam nekako znao da će ovaj mali usrat sve.
Individualni sportovi se najvise i stimaju, mozes pustiti protivniku od kojeg si za 10 klasa bolji, a da on to i nezna.
Recimo koliko je Djokovic puta prvi set izgubio, a onda dobije naredna dva i to glat, a Dzumhura da ne spominjem, a tek onog Fogninija.
Da, baš će lik težak 50 miliona namještati meč, a ima još 15 godina karijere.
Nije u pitanju Ševčenko nego Seyboth Wild T protiv njega je vodio 5 - 0 u drugom setu ali da se štima to je jasno ko dan