Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA KAZE ONAJ DIREKTOR RODAK PA MU DAO SKY DA GA MOZE LIJECIT KAD JE BILA KORONA AHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Narod zna za koga NIP-ošto glasovati
Gledaj NIPovaca narko Dilera
Jel iko povezan sa NiP-om, osim sto je jedan od njih kum Dine. Najjace kad simpatizeri SDA kartela o nekom pricaju...
Rolando....nemoj druze pokusavati ih opravdati jer ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si izvaran kao i 90% glasaca nip-a iz Sarajeva inace legla narko mafije, skupih SUV-ova i nenormalnih cijena nekretnina. Cuj ko je povezan osim kuma, pa svi druze koji su na funkciji jer ih je nip postavio na funkciju.
Evo šta barem iz filmova igranih i dokumentarnih znam: sudija potpisuje nalog za hapšenje, samo ukoliko raspolaže čvrstim dokazima koji će dovesti do presude. Ova sudinica ne zna pričati, vrti onaj papir nekako nervozno, ma zlo mi ko nosi onu halju i brani zakon ove zemlje! To je rezultat diploma iz Kiseljaka i Travnika, plus što se i one druge sudije najviše bave "cifranjem", a najmanje svojim poslom
Obavezno provjeriti Muhameda Granova i nnegovu poridicu. Odakle njima novci za onolike zgrade i vile po Sarajevu, Dubaiju, Istanbulu, Antaliji..
Sta ima Munjic s time? Realno, nit se spominje u aplikacijama, niti se bavio kriminalom. Sda hobotnica pokusava uzdrmati ovaj ludkacki kavez i preuzeti vlast sa snsd. Ovaj tuzilac sda kriminalac. Sluzi njihovim interesima. Ali, jos malo.
nek svi koji su osumnjičeni pod hitno na zovu Asim Sarajlića da im on ovo sredi sve što prije. On je prijatelj sa tužilaštvo BIH FBI DWA Europol.
Dino Konjakovic kaze da je samo upoznat sa Narko Koktel
Eno ga PacinoAl na trećoj slici!
😁Legendo,moram,rekoh sebi ignorisat ću ga jer je naporan,naporne ljude ignorišeš i popuste.Al'evo jedno malo pitanje,cire mi ali iskreno znsš li iz kojeg Zagorovog stripa je ovaj citat,ako budeš znao sam gasim svoj profil ovdje na Klixu..."Ramat je teško ranjen u blizini Medvjeđeg klanca u Blistavim planinama"???a?
😅A ako ne budeš znao ideš na vječni(na tvoju žalost)ignor😁
Ko radi u sudu ili tuzilastvu ili generalno u pravosudju zna da sudije i tuzioci veze nemaju posebno Sud BiH i Tuzilastvo BiH , a ne zaostaju kantonalci puno. Jedino sto valja u pravosudju doneke je Vrhvni sud FBiH. Da vam drug kaze, niko od normalne raje savjetnika, saradnika iz ne prolazi za sudije, mnogi se cak ni ne prijavlju niti izlaze na testiranje jer vide stanje. Odlaze za sudije i tuzioce samo kompleksasi teski, karijeristi, onima sto su roditelji ili bliza rodbina u pravosudju itd.
Cekamo da vidimo glavne igrace u sudnici, jos su na slobodi... Ja da sam clan NIP, pitao bih sebe licno cime hranim svoju porodicu , jel mi plata halal. Ovo vazi za one iole savjesne - dzematlije, a oni drugi su svakako zglajzali...
Ti si sda bot. Ohladi, vecina ih je pohapsena bez osnova. Idu optuznice za sda mafiju. Samo polahko. Njima se spremaju hapsenja i Vojkovici. Samo polahko.
Najsmjesnije je sto ovo datira od 2016, dok je Konakovic bio jos u SDA, tada NiP nije ni postojao, dakle? hahahahhaah
Sta kaze sef Edin, sa Bakirom ne mozemo , moramo novu stranku osnovati ...? Kampanja najjaca od svih stranaka , odakle lova ?
Jes, a možda su otjerani iz stranke jer nisu mogli raditi u interesu kartela. To ti nije palo na pamet
O ovima je korona uletil sazad izgleda.
Pa sve ima smisla sada, prodali su drzavu za mjesto premijera VP. Bas iz ovig razloga, da mogu da kontrolisu tokove. Ali zeznu ih Hodovic, otpjeva sve, vjerovatno za imunitet. Ko se maca laca, sta? Sam u nju upadne ;)
a gje je politicki vodja kartela
ovi ako sa svw advokatima ne zavrse bar po 10 godina, katanac na granice stavit
e ovi su Ubijaki nasu djecu Narkoticima !