Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznaje li neko neku drzavu u komplet svemiru, da ima vise stranaka od BiH? Ili neke dvije drzave da zajedno imaju vise stranaka od nase drzave?
Jednog dana cemo se zvati Drzava Uhljeba.
Kompletan politički spektar manjeg entiteta se pomjerio u desno. Ne postoji stranka centra ili ljevice. Igor to osjeća i iskreno se nadam da se neće takmičiti u radikalizmu, on to ne zna, nego da će ponuditi nešto novo i umjereno.
Nije sija nego vrat😄😄😄😄😄 A najjaci program im je patriotizam😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
“Pusti dijete da ide svojim putem”. Koji film?
Evo sad i ovi hoce nekim posebnim, svojim putem 🤣🤣🤣
Šta ti dodje onaj terorista Radojičić?
da nece i ovaj da se odcjepljuje
Ovo je fin insan,jos samo u Sda nije bio...
Najavljuju rat hmm
E nek ima patriotski i u tom dijelu BiH. Bilo je i vrijeme
Firma za izgradnju putne infrastrukture
E baš lijepo, još jedna "nezavisna" stranka pored SNSD-a, samo nam je još to trebalo
Pored toliko stranaka to je više svojim puteljkom.
'svoj ti poso' Stari slobin recept koji nikako da isfura na ovim prostorima, izfinasiraš osnivanje barem 5.6 'opozicionih stranaka' tako razvodniš glasove onih koji su protiv tebe. Primitivno a opet genijalno.
Svojim putem???😂 Koji je plan i program? Svojim putem u Srbiju...