Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste ni vi odlagali kada ste cinili genocid.
Koliki nečovjek moraš biti da lobiraš da se ne usvoji genocid? Živjela Kosova Republika veliki podsjetnik šta može biti kada apetiti za velikom državom porastu
stoka genocidna opet pokazuje da je i dalje stoka genocidna, pickoustog pišaju svi redom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evropa u ratu sa Rusijom,a rusofil Vucko izgubljen u prostoru i vremenu
Kako mu je lijepo rekla ambasadorica Kosovo Osmani, oussy lips se samo crvenio
Bez obzira na Rezoluciju ovi su pokazali svoje pravo lice a to je da se nisu promijenili ni milimetar od 90tih samo što sad nisu u prilici da rade što su radili 90tih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a vlada rs zasjeda 2.5 u stebrenici 😂😂😂😂 zlaja ga zabio i ne vadi ga vise
nema cekanja ni odlaganja to ste sto jeste i nema dalje price i kmecenja
ja kao Bošnjak počinjem da zalim srbe jet su genocidasi na cijem je projektu radio i ovaj debil Viucic. On mora da odgovara za saucesništvo i propagannde poslove.
Hvala Uzvisenom Pa nisam srbin,nemam taj teret na ledzima,hvala ti majko i oce.
Bolesni psihopata opet mudruje.
Ubleha
Usvajanje Rezolucije je dobar podsjetnik glupom uspavanom Bosnji sa kim ima posla. Isti kod razmisljanja i dan danas. Sutra da se zarati i da im se pruzi prilika radili bi isto kao ‘95. u Srebrenici. U pitanju je patoloska (nicim opravdana) mrznja prema svemu sto ima bilo kakve veza sa islamom i muslimanima. Velikosrpska mitomanija, upakovana u gebelsovsku propagandu o navodnoj ugrozenosti. Odvratno, zar ne!
Bili ti vucicu malo na Jevrejsko da ubijas neduzne civile?
🤣🤣🤣
Bune se oni koji su počinili genocid. Nije iznenađenje.
Pussylips najjadniji cetalj
Samim odlaskom i blamažama u UN Vučić je pokazao cijelom svijetu kakav je to narod"s' posebnim potrebama"
Ovo je međunarodna kazna za prije svega Dodikovo pljuvanje po Njemačkoj, SAD:u, EU itd, i naravno "nagrada" za "Putinjska putovanja i lizanje čmara istog" Možda tek sada počinju shvaćati koju štetu čine upravo svom narodu. Možda je sljedeći korak i gašenje entiteta.
Ovom manijaku zbog negiranja genocida zabraniti ulazak u BiH
posle Srebrenice ide i rezolucija za genocid koji ste počinili na Kosovu