Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saslušanje ovog čovjeka pred SAD senatom je nešta najsmješnije i jadnije što sam gledo ove godine, lik je za svakog od njih neka napredna rasa iz svemira, nema razlike između američkog senatora i prosječnog balkanskog načelnika neke pripizdine, katastrofa.
I ja sam gledao, ovakvih senatora nema ni koridi u Cevljanovicima. Lik je toliko intelektualno superioran da se covjek dobro zapita jel slucajno Kina tehnoloska supersila..
Ne laži
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaze - Jesi li clan Komunisticke partije Kine - Ja sam iz Singapura - Dobro,a da li si clan Komunisticke partije Kine - Ja sam iz Singapura - A clan Vojske Kine - Ja sam iz Singapura .
Zabranili su huawei a da ne zabrane tik tok 🤣
Propast ce tik tolk ko OLX tako su i oni zajasali pa sad mole da se oglasavas
Vrhovni sud će odbiti ovu odluku dementnom.
Ovi i dalje kontaju da se ovdje pita narod hahaha. Kad CIA proglasi nesto kao rizik za nacionalnu sigurnost ni biden ni tramp ni gradjani nemaju pravo glasa. To je zavrsen cin.
Nek se u Kini pita :D Tamo ukinuse Winnie Pooha jer je neko napravio meme gdje Winnie lici na Xia :D
Ovi ameri nemaju pojma koliko su njihovi gradjani zavisni od tik toka tako da ovo ce izazvati ozbiljne nerede
Sjetim se scene iz filma, kad policajac kaze svjedoku da mu opise kineza hahaha, a ovaj gleda u drota zacudjeno i govori mu, " kako da ti kineza opisem halooo" hahahaha
Američka ograničenja su izazvala kineska ograničrnja. Kinezi ne mogu instalirati većinu aplikacija sa zapada, ne mogu čak ni Google da otvore. Sve ove popularne socijalne mreže su u neku ruku zlo, ali TikTok je najveće - ništa pametno na toj platformi
tiktok je super, ali su korisnici odron, bar balkanski
Pa-pa-paranoja, pa-pa-paranoja...