Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije rata? Njemačka se poslije 25g više nije sjećala da je bio rat. Bilo više drugih obaveza.
Preuzeli ih Ameri i Englezi, napunili lovom i demokratijom i udri. Nisu imali Srbe i Hrvate koji koče šta god mogu, uz to nesposobnu probosansku vlast.
Sećam se Bokir izetbegović čović milorad fadil željka i ostali benditi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
....znate, najveci broj onih koji su odselili su upravo bili poklonici rock i alternativne muzike.Zato fali tog shmeka u dnevnim suceljavanjima kulture i nekulture....Naaa na na naa naaaa, nana na.
The Offspring?
@BN Care, ti si zalutao u tabor 😎 Kako se osjecas, dok ti seljacine gmizu oko kuce i pjevuse ""otkrijete mi ruke do lakata ""?? Mnsc da je tebi 2x teze .😎🤭🤭
Jete računali i Boža Vreća
Dajte molim vas,jedan Iron Maiden se ponudio da odradi koncert u Zetri, u sklopu svoje turneje,ali nakon upita,umjesto poziva dobiju odbijenicu jer je termin bio zauzet u to vrijeme vjerovatno zbog nekog sajma šljivovice.
Koncert Deep Purple - bezalkoholno pivo. Ne hvala, nikada više, na koncert u Zagreb ili Beograd.
Premalo je....da budemo iskreni
Neni licno je najdrazi Jazz Fest, i tuga je sto ovaj grad malo vise para ne daje za to. Nismo bas svi umrli ovdje, iako su nas otpisali.
znam samo da je zvijezda nastupala protiv Sarajeva i Zelje u premier ligi
Gdje je na spisku DJ Tiesto????
Ko ce doći u drzavu i održati koncert čijem je narodu karta od 50KM preskupa. Ovdje u Americi za najobicniji koncert nema karte ispod 100 Dollara $
Treba nam arena.
Imamo mi svoje zvijezde koje nam pjevaju stalno iste hitove vec godinama.
Pika li se Jahorina i Bryan Ferry?
ja koliko me pamcenje drži bio je i Tiësto a on je veca zvijezda od svih gore nabrojanih DJ-eva tako da novinar treba da uradi homework prije pisanja clanka..
U HR I SRB sam gledao Iron Maiden 5x, Metallica 2x Megadeth, Anthrax, Slayer, Hellowen, Deep Purple, Motorhead, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Rammstein, Scorpions, Arch Enemy, Jinjer, Gojira, Mashinehead, Accept, Sabbaton, Hammerfall, Apocaliptica... U Sarajevu sam gledao Moj ummete i Mošus Pejgamberov ... i Torabija doduše.
nisi mocarta i betovena slusao, jebale te metalike
Znaci nisi bio na Kreatoru i Destructionu
Pa pogledajte period kad su mali zeleni vladali da smje samo šund srbijanski gostovao i nake Bube švabe...a sami sebe lažete ako ne primjetite kako je trojka angažovanija na tom pitanju jer odmah turizam radi...debili zeleni