Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika galaksija guta manju ali i manja veću ako je u stanju,
Cuj ti nekulture GALAKTICKE !!!! Cak ih i ne opernu, nego onako neoprane gutaju.... A da i ne govorim, o dinstanju u tavi, o rostiljanju MLADE GALAKSIJE..onako ko za 1.maj..... O spremanju u GALAKTICKOM loncu (moze i bez poklopca) nejma ni govora !!! Kakva je to GALAKTICNA papcina, gluho ne bilo.... S kim mi u komsijskom susjedstvu MORAMO zivjeti !!!!
i kakve ima ovo veze sa plasmanom naših žaba u italijanskom prvenstvu??
de mi jos reci \"profesore cujemo li se?\" pa da sve bude kompletno
haman ti sex nedostaje
ne znam da li je do prevoda ili do orginalnog teksta - ali \"da bi ostala mladja\" je pogresno iz dva razloga: 1. jezicki i logicki, ne moze se ostati mladji - samo postati mladji ili ostati mlad. 2. galaksija ne postaje mladja, jer je to nemoguce prema onome sto \"mladji\" znaci u nasem konceptu vremena. moze samo koristiti mat.eriju dr.ugih galaksija da produzi fuziju svojih zvijezda, tj. da produzi svoj vijek.
ovo je zavjera iluminata i dervisa, ovo u stvari ne postoji, zemlja je ravna ploca.
Ma to se bog malo igra u paintu.
sve je to allah dragi osmislio :)
Ekskluzivno otkrivamo da sve što smo ranije otkrili zapravo nismo :O
Impresivno!!! Jedina tajna!!!