Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjelasnica je nasa najljepsa planina, i svaka cast na ovome, da svijet vidi sta je ljepota :D
Samo da nebude precizno slijedanje na minu opet
NEMAM KAD
hoće li doći Derek Trotter?
SVAKA ČAST LJUDI, TO JE PRAVA VIJEST. ČESTITAM ORGANIZATORU, MISLIM DA ORGANIZACIJA NIJE POVJERENA LJUDIMA BEZ RAZLOGA. SA SREĆOM.
ma naravno, popljujmo sve kao i uvijek
A sto niste sliku sa Bijelasnice stavili?
sta ce mirvad narkomancina i diler,i on neki organizator to treba sve zatvoriti,ko sve vodi neke stvari,bruka i sramota
Ma ovo je jedna glupostinja u kojoj ce samo par pojedinaca uzeti lovu,nista vise
Odlicno samo recite klincima da od ovog sporta hljeba nema nek se drze lopte i teniskog reketa...
Konačno smo dobili organizaciju nekog velikog sportskog događaja - svjetskog prvenstva. Bilo je krajnje vrijeme. Mi možemo organizovati mnogo veće veće sportske događaje i na tome svi trebamo raditi. Sarajevo mora dobiti još jednu organizacija Olimpijskih igara!
Jeste Bjelasnica lijepa, ali da je najljepsa je daleko od toga. Jahorina i Vlasic po stazama i po sadrzaju su sve izmislili za Bjelasnicu.