Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričam Anele o zadnjim rezultatima Bayerna a valjda znaš kako je prošao Mainz i Lazio.Znaš li Anele?Bayern ima zaostatak zbog ranijih kikseva a neko je dobro napisao da to ima veze i sa trenerom.Ali i sa drugim stvarima.
Imali igrača više duže od 60 minuta utakmice.Na njihovim mjestu Bayern bi dao 5 golova.Nadam se da još nije gotovo i da će Bayern ipak biti prvak jer je puno bolji.
ou nisi ti dobar u vugla,bayern se sastavit s loptom u zadnje vrijeme ne moze,dok leverkusen sa dosta jeftinijom ekipom igra svjetski dugo nevidjeni fudbal,ne znam o cemu ti pricas??
Još da prežive Freiburg