Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokušava svoj život zadržati privatnim ali mu go*** od novinara to ne dozvoljavaju, a ja još veća bu**** što sam otvorio u vijest i podržavam takve novinare
Presto pit
Jednog načelnika u BiH zovu Sampras....ali ne po tenisaču nego po vrlini da sam prase može pojesti
Prestao Bred Pit a počeo Pit Sampras
Zena mu je objavila prije 3 mjeseca da ima kancer jajnika. A Bo(le) šnjaci jedva docekali ko lesinari i četalji skupa s njima..
Klixovci znaju. A nemaju za kafe. Bravo Bosnje, bravo...
Prestao Bred Pit, poceo Pit Sampras
Covjeka stigli zivotni problemi, nije mu do fenseraja. Lesinari jedva docekali.
Taman tako. Suprug mu ima karcinom jajnika a klixovci ko lesinari..
Nije se puno pohabao
Gargamel
prest‘o Brad Pitt, poceo Pit Sampras…vala je grohno
Legenda, naravno da možemo prepoznati. On i Agasi su bili tad najdominantniji. Gustavo Kuerten na šljaci.
Grohno ko baraka
Pete Sampras, uvijek isti.
Ja jest grohno
Kod ljudi s mediteranskim prorijeklom, ostrina lica dodje malo vise do izrazaja u starosti. A, covjeku nije ni do cega, jer se brine o supruzi koja ima karcinom.
Jel presto pit?🤔
Jedan od mojih omiljenih tenisera i jedan od najboljih svih vremena. Uvijek bio fer i korektan, bez svadje s publikom i vikanja na strucni stab