Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo zastitili domace mlijeko ali stitimo tudji software... ma brawo.... nea dalje... kad tonemo tonimo do kraja... prawa drzawa nea dalje...
Šta on zna šta je softver kad ne zna ni riječ engleskog jezika,bruka i sramota..
J.e.bo vas mikrosoft ovo radite jer se zelite uvuci u dupe Mikrosoftu a ZLatko i SDP su za ovo krivi, jer Zlatko ima svoju firmu koja se bavi prodajom softvera pa tako da sad hoce extra profit. SDP je gori od ovih nacionlaista. A inspektori prenose viruse putem stika i kopipraju podatke sa racunara ,
REVOLUCIJA, NEMIRI, GRAĐANSKA NEPOSLUŠNOST, NEMA SE ŠTA VIŠE ČEKATI.
a sto se tice upravljacke ploce, tj control panela, sto bi ga kod mene naso, win mi na njemackom ;D
Ama ko to jos hostuje portale na windowsu hehe evo sarajevo x je na Server Type: Apache/2.2.19 (Unix) mod_ssl/2.2.19 OpenSSL/1.0.0-fips PHP/5.3.6 i jos su na serveru u PANAMI. pa da mi djaba daju windows server nebi ga zivio LINUX nego kreten Tirak nezna sta prica.
Smece od covjeka. Njegovi inspektori-\"psi mira\" samo ulaze kod onih \"malih\" trgovaca, zanatlija, ugostitelja, a velike ne diraju niti smiju. Vjerovatno i njemu i pojednim u vlasti smetaju oni nezavisni portali koji otovreno pisu o lopovlucima, korupciji, kriminalu...
http://foxnomad.com/category/site-news/contests
KRMAK NEMA PARA KRMAK. UZELI STE SVE KRMAK. NIJE VAM DOSTA KRMAK. NE BILO VAM NIKAD DOSTA KRMAK.
Pa nije niko lud da dopusti da ti neuki inspektor sa DVODNEVNOM obukom gurne onaj cukundruk u racunar i zarazi ga virisom sto je prenio sa prethodno kontrolisanog racunara. Za to su sanse najmanje 50%/50%. Inspektor moze samo da pita vlasnika racunara i da od njega zahtjeva legalne komande za kontrolu programa, naravno, ako zna. Ostalo nije u njihovoj nadleznosti. Osim toga, licencirani programi moraju biti prevedeni na nas domaci jezik.
Kako kad nam niko i ne rece da se odrzava... Drugi put najavi, mamu ti tvoju majorizirano glupu...
@ero- pa evo ujo valjda nisi znao da je i ovo hrvatskli portal:) pa eto ti jedna nova informacija za tvoj nazzi mozak koji misli da je on samo hrvat u BiH i da je majoriziran,:)
Ovaj potal ni jedne ne napisa o otvaranju sajma gospodarstva u Mostaru. Od muke, valjda, ne mogu.
Pitajte Tirka koliko Simentalka mlijeka moze dati ako jede samo djetelinu, i dobit cete precizniji odgovor...
Nuto ga kakv je ...
disable control pane: User Key: [HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\ Explorer] System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\ Explorer] Value Name: NoControlPanel Data Type: REG_DWORD (DWORD Value) Value Data: (0 = disable restriction, 1 = enable restriction)
Koji cirkus, :) :) :)