Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi kompletna jedna ukrajinska brigada je pobjegla sa položaja u selu Okrihiv kod Avdejevke. Kompletna brigada napustila položaje i pobjegla, ali to nigdje nema u medijima. Proguglajte malo ako meni ne vjerujete. Ima i koja brigada, vrlo lako za provjeriti. Nigdje to u medijima nema
Nje mi to nešto bitno da znam.
Kako nije bitno? To samo pokazuje trenutno stanje morala u ukrajinskoj vojsci. Ali mediji to kriju, mada se moze doći do tih informacija ako malo zaguglaš. Ali nigdje to nemožeš čuti u ovim običnim medijima, a to je krupna vijest. Jel znate šta to znači kad kompletne brigade počnu da bježe sa položaja? To je rasulo u toj vojsci, evo ja ću vam reći. Nema tog Patriot sistema koji može pomoći ukrajinskoj vojsci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Normalno da neće slati, jer što god su poslali, Rusi su im polupali. Ko ima oči da vidi i hoće da vidi, sve se ovo može naći na društvenim mrežama kao npr X (Twitter) ili Telegram. Nisu poslali još samo atomsko oružje, ali ako to urade prenijeta je poruka američkoj vrhušci da će ih Rusija poslati na dno okeana.
Palestinci se herojski bore bez iđe ičega, potpuno zatvoreni u logoru. Ukrajinci su sve samo nisu hrabri. Dobili 500 milijardi od zapada i opet kmeče i masovno dezertiraju.
Griješiš, prehrabri su. Isti je to ratnički gen kao kod Rusa. Ni jedna vojska svijeta ne bi ovoliko izdržala kao što su oni izdržali. Da je obrnuta situacija, da Ukrajina ratuje sa NATO-zemljama uz rusku pomoć, zgazili bi u konvencionalnom ratu francusku, njemačku i britansku vojsku. Amerikance bi izmasakrirali.
U ovom trenutku Kindzalima gadjaju vozove sto iz Poljske prelaze u bivsu Ukrajinu. Gadjaju to sto ovaj mamlaz spominje.
Čime da se Palestinci brane od cionističke avijacije što škole i bolnice i obdaništa i rodilišta bombardira.
Pošaljite im i nacrt iz kinder jajeta da mogu spojiti
Šalju im sistem bez sistema hahahahaha šta je ovo majketi
Samo navlače Ruse da misle da nemaju da ispale šta imaju da vide odakle to doljeće.
Ameri posalju malo raketa, ostali iz Evrope posalju isto tako i ostatak sistema i onda onda da bi dopunili svoj manjak Evropa opet mora kupovati od SADa. :) Ko zna zna!
A gdje onih 10 ak do sada ?
Ovaj članak bi se mogao okarakterisati jednom kraticom ; jlzb.., ili , nazivom poznate humorističke serije , 😁,...Užas...! , Nit znaš šta je , niti kako je ..? 🥴😡🤬
Nema potrebe vise nista slat, sad su Žepa. Da su Bogdom odma poslali dok su imali I volje I ljudstva nego sve jedno po jedno u pola godine. Sad je vege.
A nama ? udariće Hrvati atomski s desna , Srbi s leva . a šta ćemo mi brate moj ?
daj nešto da se rokamo racnopravno :)
Da bude fer rokanje . Ne samo čizma cev i udri .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)