Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je za ovog Muftija
Fadil i jeste nevin i to zna svak ko je iole upoznat sa pravilima pravnih postupaka u civiliziranim zemljama. Čovjek je bio premijer sa najjačim parametrima (zaposlenost, izvoz, rast privrede, namjenska industrija, rast penzija, rast plata…) i bačen je u zatvot da bi narko-kartel Dina i kompanije mogli prodat ustagni sud i državu HDZu
Trojka je bukvalno jedina vlada u historiji BiH koja je na vlast dovedena kršenjem volje birača i tihim državnim udarom da bi iznutra prodali državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista od vas,zajebala se raja,kontali daj samo da skinemo SDA nisi ih mogo vise organski,pravilno,ali ne mogu skontat ove trojkase skupa,da rade iste greske ko SDA i jos drasticnije,sve dadose budzetlijama i uhljebima,postotke,koeficijente,povecanja....,a obicnu raju zaboravili,ali totalno,RVI,penzionere,borce,obican svijet,sirotinju,ma sramota Bogami.
Zato postoje izbori. Bice smjenjeni kao i SDA milom ili silom tj protestima. Oni I ne sanjaju kakav gnjev se nakuplja u ljudima.
Moj fini i naivni Bošnjo. Ti si se zasitio sda i dfa ko da su pahuljice za doručak “pa haj da probamo nešto novo” nisi ni razkišljao da je cijela podvala i bila da se zasitiš da bi HDZ dobio kontrolu nad Ustavnim Sudom i lagano treći jal kroz otvorenu prodaju trojke jal kroz HDZog ustavni sud. Baš si naivan moj Bošnjo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uci ce u anale ljudske gramzivosti i neuravnotezene zedji za vlascu potpuno neutemeljeno zasnovanu na cinjenici da nema dana iskustva u diplomaciji,neobrazovan a pun sebe,prepotentan i osion,glup i neinteligentan. Pitam se kako neko s imalo mozga u glavi moze dati glas ovakvom idiotu!
Što više brzih "rješenja" prije izbora, ako je ikako moguće, molim vas.
Brzo zavrse brzi ljudi. Sljedeci ti je samit u Zenici...
Hoce li ga hanuma ostaviti 😂
Ova štetočina gdje god se pojavi (isto kao i Njiva) samo pustoš u BiH proizvodi. J....a te ta EU legislativa kad ćemo koliko sutra zbog nje uvoziti 5 puta skuplju tzv Eko - struju. Majmune, vidi kako je Njemačka upalila termke čim su ostali bez struje, a Poljska im neda ni prismrditi sve dok ne iskoriste kompletan ćumur.
Vidi elektrotehnićara
sto si to ublijedio konjakovicu…jel to fbi ili ipak stitna ?
Meni su najjaci ovi SDA botovi sto trojku pljuju,pa ljudi dosli na vlast nakon 30 godina SDA kriminala,treba da se posloze stvari i rasciste stvari godine i godine.Ovi botovi misle ako trojku ocrne da ce SDA na vlast umjesto trojke.Pa jel tako ili cemo nekog treceg probati ako vec ovi ne valjaju???
Ministre gdje ti je brifer
Konacno na svom terenu elektricar😂
tik tak tik tak
Bogati na kojoj se godini DIFa izučava Energetika jel to slupa sa kamena s ramena ili je zaseban predmet. HVALA
ovome ce Adna Helic doci glave
Hmm da vidim jesam li dobro razumio. Trebamo se odreći uglja, kojeg imamo 2,5 miljarde tona i koji vrijedi 250 milijardi eura da bi zauzvrat dobili od EU milijardu eura i to uglavnom kredita. Daješ bogatstvo koje imaš u zamjenu za sadaku i to 200x manju. Zato su i postavili ovakve likove na čelo.
Plan je ovaj, kad je Evropi nakon 200 g nestalo uglja, ona ga najednom proglasila štetnim i progurala u zemljama gdje ga još ima (npr BiH) vlast, medije i NVO koji promovišu njegovu "štetnost". Nakon toga ovi donesu zakone koji omoguće da se tu zaustavi/oporezuje trošenje uglja, prikaže neprofitabilnim i nazadnim, zatvore rudnici i termoelektrane a onda ti to to privatiziraš i normalno nastaviš trošiti kao svoje.
Saradnik narko kartela